Administrata

Ekipi ynë është i gatshëm t'ju përgjigjet çdo pyetjeje që keni

Bujar Bajrami

Drejtori i Përgjithshëm

Efikasitet dhe Sukses në Treg

Autosalloni i veturave është një ndërmarrje e rëndësishme në industrinë e autmojeteve, duke ofruar shërbime si shitja e veturave të reja dhe të përdorura, ofrimi i ndihmës dhe leasing, si dhe shërbime të tjera të lidhura me veturat.

  • Organizimi i proceseve administrative.
  • Kujdesi për klientët.
  • Menaxhimi.
  • Përfundimi
0

Vite në

Biznes

SQ