Na Kontaktoni

Ne kemi dëshmuar përvojën tonë në tregtinë e automobilizmit.

Ne ofrojmë gjithçka që ju nevojitet klienteve tanë, në fushën e automobilizmit.

 

  Emri dhe Mbimeri
  Adresa emailit
  Telefoni
  Titulli
  Mesazhi juaj

  Adresa

  Magjistralja, Prishtinë, Ferizaj, Çagllavicë

  Telefoni

  +383 44 435 435 / +383 44 373 373

  Administrata

  +383 (0) 38 606 160

  Orari punës
  • E hënë 9:00 AM to 05:30 PM
  • E marte 9:00 AM to 05:30 PM
  • E merkure 9:00 AM to 05:30 PM
  • E enjte 9:00 AM to 05:30 PM
  • E premte 9:00 AM to 05:30 PM
  • E shtune 9:00 AM to 05:30 PM
  • E diel mbyllur