Vendi i vetures tuaj

Veturat e fundit në tregun e automobilizmit

Unë kërkojë
  • Të gjitha veturat
  • Vetura të reja
  • Të përdorura
(

174

) Vetura
(

34

) Vetura
(

14

) Vetura
A jeni në kërkim për një veturë?

Kërkoni në inventarin tonë me mijëra vetura dhe më shumë dhe me shume zgjedhje.

Veturat
Vetur e re

Tek ne ëndra juaj bëhet realitet, financimi deri në 80%

Ofertë

Merrni një ofertë të menjëhershme për veturen tuaj.

Superbrands 2019/2020

Autosalloni Alberti ka fituar statusin e Superbrands për vitin 2019/2020.

Financimi deri në 80% të vlerës së veturës

Përfiton nga financimi ynë për blerje të veturës.

Informacionet e fundit
Jan 2021
Vetura e parë që na vjen në mend MERCEDES-BENZ S400 d Long AMG-Line 4Matic të lë pa fjalë!

Në S-Class-ën e re ju do të mund të manovroni edhe me rrotat e pasme, pasi ato do të jenë në gjendje të lëvizin deri në

Dec 2020
Autosalloni Alberti është bashkëinvestitor në projektin e qendrës më të madhe të biznesit në regjionin e Ballkanit.

Autosalloni Alberti është bashkëinvestitor në projektin e qendrës më të madhe të biznesit në regjionin e Ballkanit.

Dec 2020
Tashmë po vjen Volkswagen ID.6 elektrik

Do të jetë një version prodhimi i konceptit ID Vizzion, dhe do të mbajë etiketën ID. 6. Le të themi, ajo që shumica e