Category Archives

Category Name: Uncategorized

Autosalloni Alberti është bashkëinvestitor në projektin e qendrës më të madhe të biznesit në regjionin e Ballkanit.

Autosalloni Alberti është bashkëinvestitor në projektin e qendrës më të madhe të biznesit në regjionin e Ballkanit.

Autosalloni Alberti është bashkëinvestitor në projektin e qendrës më të madhe të biznesit në regjionin e Ballkanit. Qendra tregtare Prishtina Mall e cila është në fazën kryesore të ndërtimit, do të hapet në fund të vitit 2021 ka një sipërfaqe prej 240,000 m². Brendet dhe markat më të njohura botërore do të sjellin produktet dhe […]

Read More