PORSCHE PANAMERA 4S
Kontaktoni për një çmim
Marka:
Porsche
Modeli:
Panamera
Viti:
2017
Kilometrazhi:
158,000 km
Lloji i karburantit:
Diesel
Madhësia e motorit:
4.0L
Stoku:
Used
Ngjyra:
Grey
Dyer:
5-door

Send message

  Leasing Alberti / Kalkulatori

  Përdorni kalkulatorin tonë të kredisë për të llogaritur pagesat gjatë kredisë suaj. Futni informacionin tuaj për të parë se sa mund të jenë pagesat tuaja mujore. Ju mund të rregulloni kohëzgjatjen e huasë, paradhënien dhe normën e interesit për të parë se si këto ndryshime rrisin ose ulin pagesat tuaja.

  Çmimi *

  Norma e interesit *

  %

  Periudha (muaj) *

  Parapagim

  Pagesa mujore

  -

  Interesi total

  -

  Totali për pagesë

  -

  PORSCHE PANAMERA 4S

  2017
  158,000 km
  Sedan Diesel
  Kontaktoni për një çmim
  Marka:
  Porsche
  Modeli:
  Panamera
  Tipi:
  Sedan
  Viti:
  2017
  Kilometrazhi:
  158,000 km
  Madhësia e motorit:
  4.0L
  Lloji i karburantit:
  Diesel
  Ngjyra:
  Grey
  Stoku:
  Used
  Marshi:
  Automatic
  Dyer:
  5-door
  Offer Type:
  Sold

  Na Kontaktoni

   sq