Porsche Cayenne S
Kontaktoni për një çmim
Marka:
Porsche
Modeli:
Cayenne
Viti:
2018
Kilometrazhi:
115,000 km
Lloji i karburantit:
Petrol
Madhësia e motorit:
3.0L
Stoku:
New
Ngjyra:
White
Dyer:
5-door

Send message

  Leasing Alberti / Kalkulatori

  Përdorni kalkulatorin tonë të kredisë për të llogaritur pagesat gjatë kredisë suaj. Futni informacionin tuaj për të parë se sa mund të jenë pagesat tuaja mujore. Ju mund të rregulloni kohëzgjatjen e huasë, paradhënien dhe normën e interesit për të parë se si këto ndryshime rrisin ose ulin pagesat tuaja.

  Çmimi *

  Norma e interesit *

  %

  Periudha (muaj) *

  Parapagim

  Pagesa mujore

  -

  Interesi total

  -

  Totali për pagesë

  -

  Porsche Cayenne S

  2018
  115,000 km
  SUV Petrol
  Kontaktoni për një çmim
  Marka:
  Porsche
  Modeli:
  Cayenne
  Tipi:
  SUV
  Viti:
  2018
  Kilometrazhi:
  115,000 km
  Madhësia e motorit:
  3.0L
  Lloji i karburantit:
  Petrol
  Ngjyra:
  White
  Stoku:
  New
  Marshi:
  Automatic
  Dyer:
  5-door

  Na Kontaktoni

   sq