AUDI RS6 QUATTRO 600HP
AUDI RS6 QUATTRO 600HP
Kontaktoni për një çmim
Marka:
Audi
Modeli:
RS6
Viti:
2022
Kilometrazhi:
0 km
Lloji i karburantit:
Petrol/Hybrid
Madhësia e motorit:
4.0L
Stoku:
New
Ngjyra:
Brown
Dyer:
5-door

Send message

  Leasing Alberti / Kalkulatori

  Përdorni kalkulatorin tonë të kredisë për të llogaritur pagesat gjatë kredisë suaj. Futni informacionin tuaj për të parë se sa mund të jenë pagesat tuaja mujore. Ju mund të rregulloni kohëzgjatjen e huasë, paradhënien dhe normën e interesit për të parë se si këto ndryshime rrisin ose ulin pagesat tuaja.

  Çmimi *

  Norma e interesit *

  %

  Periudha (muaj) *

  Parapagim

  Pagesa mujore

  -

  Interesi total

  -

  Totali për pagesë

  -

  AUDI RS6 QUATTRO 600HP

  Kontaktoni për një çmim
  Marka:
  Audi
  Modeli:
  RS6
  Tipi:
  Sedan
  Viti:
  2022
  Kilometrazhi:
  0 km
  Madhësia e motorit:
  4.0L
  Lloji i karburantit:
  Petrol/Hybrid
  Ngjyra:
  Brown
  Stoku:
  New
  Marshi:
  Automatic
  Dyer:
  5-door
  Offer Type:
  Sold

  Na Kontaktoni

   sq