Tashmë po vjen Volkswagen ID.6 elektrik

Tashmë po vjen Volkswagen ID.6 elektrik

Do të jetë një version prodhimi i konceptit ID Vizzion, dhe do të mbajë etiketën ID. 6.

Le të themi, ajo që shumica e njerëzve janë më të interesuar, është se kur kjo makinë do të dalë në. Të gjitha indikacionet janë se kjo do të ndodhë në tremujorin e tretë të vitit 2023, kur modeli duhet të dalë në skenë.

Le të përsërisim atë që dihet tani. Makina elektrike përfshin bateri, të cilat tashmë dihet se ofrojnë një diapazon deri në 700 km në versionin më të madh (84 kWh).

Ky model me vetëm 10 minuta karikim do të përshkojë rreth 230 km distancë.

Nëse kthehemi te performanca, vlerësimet janë që do të ofrohet një version me fuqi te rrotat e pasme dhe një motor elektrik dhe një version AWD me dy motorë elektrikë.

Dhe për këtë të fundit, Welch pretendon se do të arrijë 100 km / orë në 5.6 sekonda, ndërsa atij më të dobëtit do t’i duheshin dy sekonda më shumë (8.5 s).

Modeli i ri do të përputhet me Passat aktual për sa i përket dimensioneve të jashtme.

Sidoqoftë, arkitektura inteligjente dhe drejtimi elektrik do të sjellin hapësirë ​​dukshëm më të mirë, gjoja në nivelin e Phaeton të harruar sot, ka mësuar Autocar.