Zgjidhni nga shërbimet tona

Shërbimet tona

Shitja e veturave

Ne ju ufrojmë një gamë të gjerë të veturave

Vetura me porosi

Ne ju ofrojmë vetura me porosi sipas dëshirës suaj

Mundësia e pagesës

Mundësia e pagesës me këste në të gjitha bankat që operojnë në Kosovë

Vlersimin e veturës

Ne ju vlerësojmë veturen tuaj me cmimin më të mirë

Ndërrimin e vetures

Lëreni veturën tuaj, bëhu me veturë të re

Siguri

Sigurinë obligative si dhe kasko për veturën tuaj

Administrimë

Shërbime administrative për bartjen e pronësisë të veturës së blerë

Servisim

Sigurimin e gjitha paisjeve për te gjitha llojet e veturave


Keni ndonjë pyetje për Administratën?

+383 38 606 160

Auto Servis Alberti

S

ervisim i të gjitha llojeve të veturave me staf dhe aparaturë profesionale.

Po ashtu për të gjithë klientët të cilët janë blerës të veturave tona me rastin e kryerjes së ndonje shërbimi kanë një zbritje prej 20% nga vlera totale.

Servisimi i të gjitha llojeve të automjeteve me staf dhe pajisje moderne

Caktoj nje takim

  Emri dhe Mbimeri
  Adresa emailit
  Telefoni
  Titulli
  Mesazhi juaj

  Orari i punës
  • E hënë 9:00 AM to 9:00 PM
  • E marte 9:00 AM to 9:00 PM
  • E merkure 9:00 AM to 9:00 PM
  • E enjte 9:00 AM to 9:00 PM
  • E premte 9:00 AM to 9:00 PM
  • E shtune 9:00 AM to 9:00 PM
  • E diel Closed