Politika e Privatësisë

Auto Alberti është një zgjidhje inovative që vjen në ndihmë të të gjithë pasionantëve të veturave për të gjetur dhe shfrytëzuar informacionin e tyre me lehtësi dhe kënaqësi.

Me kujdes të veçantë ndërtuar për t’ju ofruar një eksperiencë të pashembullt, ky aplikacion është shpallja e teknologjisë moderne për menaxhimin e informacionit të veturave.

Veçoritë kryesore të Auto Alberti:
1. Lista e Veturave: Shfletimi i një game të gjerë veturash është tani i lehtë dhe intuitiv, përvoja juaj fillon me një listë të përzgjedhur të veturave në dispozicion, të shoqëruar me imazhe dhe informacione thelbësore për secilën prej tyre.
2. Markat: Nëpërmjet Auto Alberti, mund të hulumtoni veturat sipas markës së preferuar, aplikacioni ynë i lejon ju të thelloheni në botën e një markë specifike dhe të zbuloni të gjitha modelët që ofrohen.
3. Favoritet: Ky opsion është një mundësi e veçantë për ata që dëshirojnë të kenë qasje të shpejtë në veturat e preferuara, dhe te krijoni nje liste, ju keni mundësinë të krijoni një llogari personale dhe të krijoni listën tuaj të veturave të preferuara.
4. Kërkim i Shpejtë: tek menyja “Veturat” Auto Alberti ofron një kërkimi filter të avancuar që ju ndihmon të gjeni veturat dhe detajet e tyre në një çast.
5. Privatësi dhe Siguria: Ne e vlerësojmë privatësinë tuaj, u keni kontrollin plotë mbi të dhënat tuaja dhe mundësinë të fshini llogarinë tuaj në çdo kohë përmes menysë ‘Profile’, aplikacioni Auto Alberti është shokëtari i besueshëm që ju ndihmon të navigoni në botën e veturave me lehtësi dhe argëtim, përvoja juaj në gjetjen e veturave të ëndrrave bëhet më e thjeshtë dhe më e këndshme se kurrë, shkarkojeni tani dhe bëhuni pjesë e rrugëtimit tonë të përbashkët drejt shijimeve më të mëdha të automobilizmit.
6. Lokacioni: Prishtinë – Kosovë
Copyright © 2023. All rights reserved.
SQ