VW TOUAREG R-LINE 4MOTION
Kontaktoni për një çmim
Marka:
Volkswagen
Modeli:
Touareg
Viti:
2018
Kilometrazhi:
122,000 km
Lloji i karburantit:
Diesel
Madhësia e motorit:
3.0L
Stoku:
Used
Ngjyra:
Black
Dyer:
5-door

Send message

  Leasing Alberti / Kalkulatori

  Përdorni kalkulatorin tonë të kredisë për të llogaritur pagesat gjatë kredisë suaj. Futni informacionin tuaj për të parë se sa mund të jenë pagesat tuaja mujore. Ju mund të rregulloni kohëzgjatjen e huasë, paradhënien dhe normën e interesit për të parë se si këto ndryshime rrisin ose ulin pagesat tuaja.

  Çmimi *

  Norma e interesit *

  %

  Periudha (muaj) *

  Parapagim

  Pagesa mujore

  -

  Interesi total

  -

  Totali për pagesë

  -

  VW TOUAREG R-LINE 4MOTION

  2018
  122,000 km
  SUV Diesel
  Kontaktoni për një çmim
  Marka:
  Volkswagen
  Modeli:
  Touareg
  Tipi:
  SUV
  Viti:
  2018
  Kilometrazhi:
  122,000 km
  Madhësia e motorit:
  3.0L
  Lloji i karburantit:
  Diesel
  Ngjyra:
  Black
  Stoku:
  Used
  Marshi:
  Automatic
  Dyer:
  5-door

  Na Kontaktoni

   sq