VW TOUAREG 3.0 TDI
Kontaktoni për një çmim
Marka:
Volkswagen
Modeli:
Touareg
Viti:
2022
Kilometrazhi:
0 km
Lloji i karburantit:
Diesel
Madhësia e motorit:
3.0L
Stoku:
New
Ngjyra:
White
Dyer:
5-door

Send message

  Leasing Alberti / Kalkulatori

  Përdorni kalkulatorin tonë të kredisë për të llogaritur pagesat gjatë kredisë suaj. Futni informacionin tuaj për të parë se sa mund të jenë pagesat tuaja mujore. Ju mund të rregulloni kohëzgjatjen e huasë, paradhënien dhe normën e interesit për të parë se si këto ndryshime rrisin ose ulin pagesat tuaja.

  Çmimi *

  Norma e interesit *

  %

  Periudha (muaj) *

  Parapagim

  Pagesa mujore

  -

  Interesi total

  -

  Totali për pagesë

  -

  VW TOUAREG 3.0 TDI

  2022
  0 km
  SUV Diesel
  Kontaktoni për një çmim
  Marka:
  Volkswagen
  Modeli:
  Touareg
  Tipi:
  SUV
  Viti:
  2022
  Kilometrazhi:
  0 km
  Madhësia e motorit:
  3.0L
  Lloji i karburantit:
  Diesel
  Ngjyra:
  White
  Stoku:
  New
  Marshi:
  Automatic
  Dyer:
  5-door
  Offer Type:
  Sold

  Na Kontaktoni

   sq