VW TIGUAN 2.0 TDI
Kontaktoni për një çmim
Marka:
Volkswagen
Modeli:
Tiguan
Viti:
2020
Kilometrazhi:
30,000 km
Lloji i karburantit:
Diesel
Madhësia e motorit:
2.0L
Stoku:
Used
Ngjyra:
Brown
Dyer:
5-door

Send message

  Leasing Alberti / Kalkulatori

  Përdorni kalkulatorin tonë të kredisë për të llogaritur pagesat gjatë kredisë suaj. Futni informacionin tuaj për të parë se sa mund të jenë pagesat tuaja mujore. Ju mund të rregulloni kohëzgjatjen e huasë, paradhënien dhe normën e interesit për të parë se si këto ndryshime rrisin ose ulin pagesat tuaja.

  Çmimi *

  Norma e interesit *

  %

  Periudha (muaj) *

  Parapagim

  Pagesa mujore

  -

  Interesi total

  -

  Totali për pagesë

  -

  VW TIGUAN 2.0 TDI

  2020
  30,000 km
  SUV Diesel
  Kontaktoni për një çmim
  Marka:
  Volkswagen
  Modeli:
  Tiguan
  Tipi:
  SUV
  Viti:
  2020
  Kilometrazhi:
  30,000 km
  Madhësia e motorit:
  2.0L
  Lloji i karburantit:
  Diesel
  Ngjyra:
  Brown
  Stoku:
  Used
  Marshi:
  Automatic
  Dyer:
  5-door

  Na Kontaktoni

   sq