VW ID.3 ELECTRIC
Kontaktoni për një çmim
Marka:
Volkswagen
Modeli:
ID.3
Kilometrazhi:
30,000 km
Lloji i karburantit:
Electric
Stoku:
Used
Ngjyra:
White
Dyer:
5-door

Send message

  Leasing Alberti / Kalkulatori

  Përdorni kalkulatorin tonë të kredisë për të llogaritur pagesat gjatë kredisë suaj. Futni informacionin tuaj për të parë se sa mund të jenë pagesat tuaja mujore. Ju mund të rregulloni kohëzgjatjen e huasë, paradhënien dhe normën e interesit për të parë se si këto ndryshime rrisin ose ulin pagesat tuaja.

  Çmimi *

  Norma e interesit *

  %

  Periudha (muaj) *

  Parapagim

  Pagesa mujore

  -

  Interesi total

  -

  Totali për pagesë

  -

  VW ID.3 ELECTRIC

  Kontaktoni për një çmim
  Marka:
  Volkswagen
  Modeli:
  ID.3
  Tipi:
  Hatchback
  Kilometrazhi:
  30,000 km
  Lloji i karburantit:
  Electric
  Ngjyra:
  White
  Stoku:
  Used
  Dyer:
  5-door
  Offer Type:
  Sold

  Na Kontaktoni

   sq