Skoda Karoq 1.5 TSI
Kontaktoni për një çmim
Marka:
Skoda
Modeli:
Karoq
Viti:
2023
Kilometrazhi:
0 km
Lloji i karburantit:
Petrol
Madhësia e motorit:
1.5L
Stoku:
New
Ngjyra:
Nardo Grey
Dyer:
5-door

Send message

  Leasing Alberti / Kalkulatori

  Përdorni kalkulatorin tonë të kredisë për të llogaritur pagesat gjatë kredisë suaj. Futni informacionin tuaj për të parë se sa mund të jenë pagesat tuaja mujore. Ju mund të rregulloni kohëzgjatjen e huasë, paradhënien dhe normën e interesit për të parë se si këto ndryshime rrisin ose ulin pagesat tuaja.

  Çmimi *

  Norma e interesit *

  %

  Periudha (muaj) *

  Parapagim

  Pagesa mujore

  -

  Interesi total

  -

  Totali për pagesë

  -

  Skoda Karoq 1.5 TSI

  2023
  0 km
  SUV Petrol
  Kontaktoni për një çmim
  Marka:
  Skoda
  Modeli:
  Karoq
  Tipi:
  SUV
  Viti:
  2023
  Kilometrazhi:
  0 km
  Madhësia e motorit:
  1.5L
  Lloji i karburantit:
  Petrol
  Ngjyra:
  Nardo Grey
  Stoku:
  New
  Marshi:
  Automatic
  Dyer:
  5-door

  Na Kontaktoni

   sq