Porsche Carrera 4/911
Kontaktoni për një çmim
Marka:
Porsche
Modeli:
4/911
Viti:
2021
Kilometrazhi:
42,000 km
Lloji i karburantit:
Petrol
Madhësia e motorit:
3.0L
Stoku:
Used
Ngjyra:
Red
Dyer:
2-door

Send message

  Leasing Alberti / Kalkulatori

  Përdorni kalkulatorin tonë të kredisë për të llogaritur pagesat gjatë kredisë suaj. Futni informacionin tuaj për të parë se sa mund të jenë pagesat tuaja mujore. Ju mund të rregulloni kohëzgjatjen e huasë, paradhënien dhe normën e interesit për të parë se si këto ndryshime rrisin ose ulin pagesat tuaja.

  Çmimi *

  Norma e interesit *

  %

  Periudha (muaj) *

  Parapagim

  Pagesa mujore

  -

  Interesi total

  -

  Totali për pagesë

  -

  Porsche Carrera 4/911

  2021
  42,000 km
  SportBack Petrol
  Kontaktoni për një çmim
  Marka:
  Porsche
  Modeli:
  4/911
  Tipi:
  SportBack
  Viti:
  2021
  Kilometrazhi:
  42,000 km
  Madhësia e motorit:
  3.0L
  Lloji i karburantit:
  Petrol
  Ngjyra:
  Red
  Stoku:
  Used
  Marshi:
  Automatic
  Dyer:
  2-door

  Na Kontaktoni

   sq