MERCEDES-BENZ C CLASSE
Kontaktoni për një çmim
Marka:
Mercedes-Benz
Modeli:
C-class
Viti:
2019
Kilometrazhi:
151,000 km
Lloji i karburantit:
Diesel
Madhësia e motorit:
1.6L
Stoku:
Used
Ngjyra:
Blue
Dyer:
5-door

Send message

  Leasing Alberti / Kalkulatori

  Përdorni kalkulatorin tonë të kredisë për të llogaritur pagesat gjatë kredisë suaj. Futni informacionin tuaj për të parë se sa mund të jenë pagesat tuaja mujore. Ju mund të rregulloni kohëzgjatjen e huasë, paradhënien dhe normën e interesit për të parë se si këto ndryshime rrisin ose ulin pagesat tuaja.

  Çmimi *

  Norma e interesit *

  %

  Periudha (muaj) *

  Parapagim

  Pagesa mujore

  -

  Interesi total

  -

  Totali për pagesë

  -

  MERCEDES-BENZ C CLASSE

  2019
  151,000 km
  Sedan Diesel
  Kontaktoni për një çmim
  Marka:
  Mercedes-Benz
  Modeli:
  C-class
  Tipi:
  Sedan
  Viti:
  2019
  Kilometrazhi:
  151,000 km
  Madhësia e motorit:
  1.6L
  Lloji i karburantit:
  Diesel
  Ngjyra:
  Blue
  Stoku:
  Used
  Marshi:
  Automatic
  Dyer:
  5-door

  Na Kontaktoni

   sq