LAMBORGHINI URUS 650HP
Kontaktoni për një çmim
Marka:
Lamborghini
Modeli:
URUS 650HP
Viti:
2022
Kilometrazhi:
11,878 km
Lloji i karburantit:
Petrol
Madhësia e motorit:
4.0L
Stoku:
Used
Ngjyra:
Red
Dyer:
5-door

Send message

  Leasing Alberti / Kalkulatori

  Përdorni kalkulatorin tonë të kredisë për të llogaritur pagesat gjatë kredisë suaj. Futni informacionin tuaj për të parë se sa mund të jenë pagesat tuaja mujore. Ju mund të rregulloni kohëzgjatjen e huasë, paradhënien dhe normën e interesit për të parë se si këto ndryshime rrisin ose ulin pagesat tuaja.

  Çmimi *

  Norma e interesit *

  %

  Periudha (muaj) *

  Parapagim

  Pagesa mujore

  -

  Interesi total

  -

  Totali për pagesë

  -

  LAMBORGHINI URUS 650HP

  2022
  11,878 km
  SUV Petrol
  Kontaktoni për një çmim
  Marka:
  Lamborghini
  Modeli:
  URUS 650HP
  Tipi:
  SUV
  Viti:
  2022
  Kilometrazhi:
  11,878 km
  Madhësia e motorit:
  4.0L
  Lloji i karburantit:
  Petrol
  Ngjyra:
  Red
  Stoku:
  Used
  Marshi:
  Automatic
  Dyer:
  5-door

  Na Kontaktoni

   sq