BMW X3 20D
Kontaktoni për një çmim
Marka:
BMW
Modeli:
X3
Viti:
2018
Kilometrazhi:
94,000 km
Lloji i karburantit:
Diesel
Madhësia e motorit:
2.0L
Stoku:
Used
Ngjyra:
Blue
Dyer:
5-door

Send message

  Leasing Alberti / Kalkulatori

  Përdorni kalkulatorin tonë të kredisë për të llogaritur pagesat gjatë kredisë suaj. Futni informacionin tuaj për të parë se sa mund të jenë pagesat tuaja mujore. Ju mund të rregulloni kohëzgjatjen e huasë, paradhënien dhe normën e interesit për të parë se si këto ndryshime rrisin ose ulin pagesat tuaja.

  Çmimi *

  Norma e interesit *

  %

  Periudha (muaj) *

  Parapagim

  Pagesa mujore

  -

  Interesi total

  -

  Totali për pagesë

  -

  BMW X3 20D

  2018
  94,000 km
  SUV Diesel
  Kontaktoni për një çmim
  Marka:
  BMW
  Modeli:
  X3
  Tipi:
  SUV
  Viti:
  2018
  Kilometrazhi:
  94,000 km
  Madhësia e motorit:
  2.0L
  Lloji i karburantit:
  Diesel
  Ngjyra:
  Blue
  Stoku:
  Used
  Marshi:
  Automatic
  Dyer:
  5-door

  Na Kontaktoni

   sq