BMW 418D M PAKET
Kontaktoni për një çmim
Marka:
BMW
Modeli:
4-Serie
Viti:
2015
Kilometrazhi:
121,000 km
Lloji i karburantit:
Diesel
Madhësia e motorit:
2.0L
Stoku:
Used
Ngjyra:
Grey
Dyer:
5-door

Send message

  Leasing Alberti / Kalkulatori

  Përdorni kalkulatorin tonë të kredisë për të llogaritur pagesat gjatë kredisë suaj. Futni informacionin tuaj për të parë se sa mund të jenë pagesat tuaja mujore. Ju mund të rregulloni kohëzgjatjen e huasë, paradhënien dhe normën e interesit për të parë se si këto ndryshime rrisin ose ulin pagesat tuaja.

  Çmimi *

  Norma e interesit *

  %

  Periudha (muaj) *

  Parapagim

  Pagesa mujore

  -

  Interesi total

  -

  Totali për pagesë

  -

  BMW 418D M PAKET

  2015
  121,000 km
  Coupe Diesel
  Kontaktoni për një çmim
  Marka:
  BMW
  Modeli:
  4-Serie
  Tipi:
  Coupe
  Viti:
  2015
  Kilometrazhi:
  121,000 km
  Madhësia e motorit:
  2.0L
  Lloji i karburantit:
  Diesel
  Ngjyra:
  Grey
  Stoku:
  Used
  Marshi:
  Automatic
  Dyer:
  5-door
  Offer Type:
  Sold

  Na Kontaktoni

   sq