BMW 116d
Kontaktoni për një çmim
Marka:
BMW
Modeli:
116D
Viti:
2020
Kilometrazhi:
163,000 km
Lloji i karburantit:
Diesel
Madhësia e motorit:
1.5L
Stoku:
Used
Ngjyra:
Silver
Dyer:
5-door

Send message

  Leasing Alberti / Kalkulatori

  Përdorni kalkulatorin tonë të kredisë për të llogaritur pagesat gjatë kredisë suaj. Futni informacionin tuaj për të parë se sa mund të jenë pagesat tuaja mujore. Ju mund të rregulloni kohëzgjatjen e huasë, paradhënien dhe normën e interesit për të parë se si këto ndryshime rrisin ose ulin pagesat tuaja.

  Çmimi *

  Norma e interesit *

  %

  Periudha (muaj) *

  Parapagim

  Pagesa mujore

  -

  Interesi total

  -

  Totali për pagesë

  -

  BMW 116d

  2020
  163,000 km
  Hatchback Diesel
  Kontaktoni për një çmim
  Marka:
  BMW
  Modeli:
  116D
  Tipi:
  Hatchback
  Viti:
  2020
  Kilometrazhi:
  163,000 km
  Madhësia e motorit:
  1.5L
  Lloji i karburantit:
  Diesel
  Ngjyra:
  Silver
  Stoku:
  Used
  Marshi:
  Automatic
  Dyer:
  5-door

  Na Kontaktoni

   sq