AUDI RSQ8 4.0 TFSI QUATTRO
AUDI RSQ8 4.0 TFSI QUATTRO
Kontaktoni për një çmim
Marka:
Audi
Modeli:
RSQ8
Viti:
2023
Lloji i karburantit:
Petrol
Madhësia e motorit:
4.0L
Stoku:
New
Ngjyra:
Nardo Grey
Dyer:
5-door

Send message

  Leasing Alberti / Kalkulatori

  Përdorni kalkulatorin tonë të kredisë për të llogaritur pagesat gjatë kredisë suaj. Futni informacionin tuaj për të parë se sa mund të jenë pagesat tuaja mujore. Ju mund të rregulloni kohëzgjatjen e huasë, paradhënien dhe normën e interesit për të parë se si këto ndryshime rrisin ose ulin pagesat tuaja.

  Çmimi *

  Norma e interesit *

  %

  Periudha (muaj) *

  Parapagim

  Pagesa mujore

  -

  Interesi total

  -

  Totali për pagesë

  -

  AUDI RSQ8 4.0 TFSI QUATTRO

  Kontaktoni për një çmim
  Marka:
  Audi
  Modeli:
  RSQ8
  Tipi:
  SUV
  Viti:
  2023
  Madhësia e motorit:
  4.0L
  Lloji i karburantit:
  Petrol
  Ngjyra:
  Nardo Grey
  Stoku:
  New
  Marshi:
  Automatic
  Dyer:
  5-door
  Offer Type:
  Sold

  Na Kontaktoni

   sq