AUDI Q8 50 TDI S-LINE QUATTRO
AUDI Q8 50 TDI S-LINE QUATTRO
Kontaktoni për një çmim
Marka:
Audi
Modeli:
Q8
Viti:
2022
Kilometrazhi:
20,000 km
Lloji i karburantit:
Diesel
Madhësia e motorit:
3.0L
Stoku:
Used
Ngjyra:
Silver
Dyer:
5-door

Send message

  Leasing Alberti / Kalkulatori

  Përdorni kalkulatorin tonë të kredisë për të llogaritur pagesat gjatë kredisë suaj. Futni informacionin tuaj për të parë se sa mund të jenë pagesat tuaja mujore. Ju mund të rregulloni kohëzgjatjen e huasë, paradhënien dhe normën e interesit për të parë se si këto ndryshime rrisin ose ulin pagesat tuaja.

  Çmimi *

  Norma e interesit *

  %

  Periudha (muaj) *

  Parapagim

  Pagesa mujore

  -

  Interesi total

  -

  Totali për pagesë

  -

  AUDI Q8 50 TDI S-LINE QUATTRO

  2022
  20,000 km
  SUV Diesel
  Kontaktoni për një çmim
  Marka:
  Audi
  Modeli:
  Q8
  Tipi:
  SUV
  Viti:
  2022
  Kilometrazhi:
  20,000 km
  Madhësia e motorit:
  3.0L
  Lloji i karburantit:
  Diesel
  Ngjyra:
  Silver
  Stoku:
  Used
  Marshi:
  Automatic
  Dyer:
  5-door
  Offer Type:
  Sold

  Na Kontaktoni

   sq