AUDI A7 50TDI S-LINE QUATTRO
AUDI A7 50TDI S-LINE QUATTRO
Kontaktoni për një çmim
Marka:
Audi
Modeli:
A7
Viti:
2018
Kilometrazhi:
132,000 km
Lloji i karburantit:
Diesel
Madhësia e motorit:
3.0L
Stoku:
Used
Ngjyra:
White
Dyer:
5-door

Send message

  Leasing Alberti / Kalkulatori

  Përdorni kalkulatorin tonë të kredisë për të llogaritur pagesat gjatë kredisë suaj. Futni informacionin tuaj për të parë se sa mund të jenë pagesat tuaja mujore. Ju mund të rregulloni kohëzgjatjen e huasë, paradhënien dhe normën e interesit për të parë se si këto ndryshime rrisin ose ulin pagesat tuaja.

  Çmimi *

  Norma e interesit *

  %

  Periudha (muaj) *

  Parapagim

  Pagesa mujore

  -

  Interesi total

  -

  Totali për pagesë

  -

  AUDI A7 50TDI S-LINE QUATTRO

  2018
  132,000 km
  SportBack Diesel
  Kontaktoni për një çmim
  Marka:
  Audi
  Modeli:
  A7
  Tipi:
  SportBack
  Viti:
  2018
  Kilometrazhi:
  132,000 km
  Madhësia e motorit:
  3.0L
  Lloji i karburantit:
  Diesel
  Ngjyra:
  White
  Stoku:
  Used
  Marshi:
  Automatic
  Dyer:
  5-door

  Na Kontaktoni

   sq