Servisim

Servisim i të gjitha llojeve të veturave me stafë dhe aparaturë profesionale

Servisim Periodik

Servisim Periodik

Bartja e veturës

Bartja e veturës suaj me Auto Bartës, në të gjithë teritorin e Kosovës

Mbyshja e Klimave

Mbyshja e Kondicionerit me aparaturë të teknologjisë së fundit

Diagnostifikim

Diagnostifikim me staf të kualifikuar dhe aparturë bashkohorë

Paisje këmbimi

Pjesë këmbimi nga Gjermania për të gjitha llojet e veturave me çmime të volitëshme

Të gjitha paisjet në Stok
Mijëra informacione
Klient te Kenaqur
SUPERBRANDS 2019/2020
Për të pasur një makinë në gjendje të mirë, atëherë duhet të keni një servis të mirë.

Auto Servis Alberti, me një staf profesional dhe pajisjet më të fundit në tregun e automobilave, për zbulimin e problemeve dhe me një depo të gjerë gjithëpërfshirëse ju lejon të rregulloni makinën tuaj me një staf profesional dhe të çertifikuar me standardet evropiane.

CAKTOJ NJE TAKIM

  Emri dhe Mbimeri
  Adresa emailit
  Telefoni
  Titulli
  Mesazhi juaj

  Orari i punës
  • E hënë 9:00 AM to 17:00 PM
  • E marte 9:00 AM to 17:00 PM
  • E merkure 9:00 AM to 17:00 PM
  • E enjte 9:00 AM to 17:00 PM
  • E premte 9:00 AM to 17:00 PM
  • E shtune 9:00 AM to 17:00 PM
  • E diel closed