Autosalloni Alberti është bashkëinvestitor në projektin e qendrës më të madhe të biznesit në regjionin e Ballkanit.

Autosalloni Alberti është bashkëinvestitor në projektin e qendrës më të madhe të biznesit në regjionin e Ballkanit.

Autosalloni Alberti është bashkëinvestitor në projektin e qendrës më të madhe të biznesit në regjionin e Ballkanit. Qendra tregtare Prishtina Mall e cila është në fazën kryesore të ndërtimit, do të hapet në fund të vitit 2021 ka një sipërfaqe prej 240,000 m². Brendet dhe markat më të njohura botërore do të sjellin produktet dhe shërbimet e tyre më të reja dhe më cilësore për herë të parë në regjionin e Ballkanit. Aty do të ndjeheni sikur të jeni në zemër të Europës.Autosalloni Alberti do të kontribuojë me këtë investim, që është burim i gjenerimit të të ardhurave dhe do të punësojë mijëra të rinj dhe të reja.Me ne, për një të ardhme të ndritshme!

https://www.facebook.com/AutoSalloniAlberti/videos/1028906377576183