SHËRBIMET

  • Portfolio Image
  • Portfolio Image 2

AutoSallon Alberti SHËRBIMET

Shitja e veturave
Vetura me porosi sipas dëshirës tuaj
Mundësia e pagesës me këste në të gjitha bankat që operojnë në Kosovë
Vlersimin e veturës tuaj
Ndërrimin e vetures tuaj
Sigurinë obligative si dhe kasko për veturën tuaj
Ofrimin e të gjitha shërbimeve administrative për bartjen e pronësisë të veturës së blerë.
Ofrimin e informatave rreth paisjeve për te gjitha llojet e veturave etj

scroll up